Trouw

Hoe fijn is het dat je met de liefde van je leven gaat trouwen?! Dan nu nog jullie liefde voor elkaar omzetten in betekenisvolle woorden met diepgang. Laat mij jullie verhaal optekenen zodat alles wat jullie zo bijzonder maakt een goed eerbetoon krijgt. Samen bepalen we de sfeer en de insteek van de ceremonie en/of de speech, zodat het echt aansluit bij wie jullie zijn en wat jullie uit willen dragen. 

Trouwceremonie

Voor het huwelijk maken wij een afspraak met elkaar. Ik kom naar jullie toe om kennis te maken, jullie te leren kennen en natuurlijk om jullie wensen te bespreken. Zo vinden we samen een passende vorm voor jullie ceremonie.
Geef maar aan wat jullie willen; ruimte voor de kinderen, ouders of andere dierbaren tijdens de ceremonie? Natuurlijk kan dat.
Verras me met jullie ideeĆ«n, samen maken wij er een mooi geheel van. 


Elkaar toespreken

Natuurlijk is er ruimte om elkaar toe te spreken, hoe mooi is het om jullie liefde voor elkaar uit te spreken ten overstaande van al jullie dierbaren.
Hebben jullie er moeite mee om jullie gevoel op de juiste wijze op papier te zetten? Ik help graag mee. En als de zenuwen je teveel parten gaan spelen tijdens de ceremonie, dan draag ik jullie brief aan elkaar  graag voor jullie voor. 

Ceremonieel trouwen

Soms is het lastig om de juiste babs te vinden, of werkt de gemeente niet helemaal mee. Dan is het een goed idee om op een eerder moment voor de wet te trouwen. Ik verzorg dan jullie ceremoniƫle huwelijk op de dag en locatie die jullie wensen. De status van dit huwelijk is gelijk als trouwen in de kerk.
Wees maar gerust, de ceremonie zal zo mooi en memorabel zijn dat geen enkele gast zich zal afvragen of dit voor de wet was, ja of nee. 
In het buitenland trouwen is ook vaak lastig. Een lokale ambtenaar is helaas vaak niet goed verstaanbaar en kan wellicht ook niet de sfeer neerzetten die jullie voor ogen hebben. Ook dan is het handig om eerder in Nederland voor de wet te trouwen. Ik reis graag met jullie mee naar de trouwbestemming van jullie dromen.